melegburkolás

Bár a hidegburkolás egyre nagyobb teret hódít, még mindig sokan kedvelik a meleg burkolásokat is.

Mik tartoznak a meleg burkolás fogalma alá?

– szőnyeg
– PVC
– Laminált padló
– parketta

Ezeknek a meleg burkolásoknak az egyik legnagyobb előnye, hogy a hidegburkolással szemben a hang és hőszigetelő képessége nagyobb, élettartama hosszú, tisztítása egyszerű, kivitelezése pedig kedvező árú. Talán épp ezért található meg a mai napig oly sok irodában, csarnokban és intézményben.

Bár a PVC a ’80-as évek közkedvelt meleg burkolási eszköze volt, a mai technológia segítségével már igazán tetszetős darabok érhetőek el.

Azonban az igazán közkedvelt meleg burkolási elem a laminált padló, mivel megjelenésében hasonlít a parkettához, de árában jóval kedvezőbb annál.

Sajnos a meleg burkolatok, a hideg burkolatokkal szemben jóval hamarabb kopnak, és a tisztítására is jobban oda kel figyelni.

A meleg burkolás kialakítása előtt a megfelelő előkészület elengedhetetlen, mivel ha a kezelendő felület egyenetlen, a későbbiekben komoly károkat okozhat. Az aljzat kiegyenlítését követően figyelni kell még a száradásra és az  akklimatizálásra. Utóbbi a parketták esetében lényeges, mely annyit tesz, hogy kiterítve hagyjuk, hogy a helység hőmérsékletét felvegye.

Szakembereink a meleg burkolás kialakításában két évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, mely garanciát jelent minden egyes megrendelőnk számára a pontos és precíz munkavégzésről.

Munkatársaink vállalják az egész ország területén történő meleg burkolás kivitelezését, akár hétvégén is, azonnali költségtervezettel.

Ügyfeleink egyéni igényeinek megfelelően vállaljuk a meleg burkolási anyagok kiválasztását és beszerzését is.