lepcső burkolás

A lépcső burkolás már az ókorban is hatalmas jelentőséggel bíró kivitelezési munkálatnak számított. Elegendő, ha csak az ókori birodalmak impozáns épületeinek hatalmas lépcsősorai gondolunk, melyek már kilométerekről tekintélyt parancsolóan hirdették nagyságukat.

És ez a tekintély a mai napig megmaradt, leginkább az ókori profi lépcső burkolásnak köszönhetően, melyet a mai napig a kivitelezők tömkelege igyekszik elsajátítani.

Vállalkozásunk a professzionális lépcső burkolás technikájával készíti el megrendelői számára a lépcsőket. Legyen szó kültéri vagy beltéri lépcsőről, csiga lépcsőről, a munkatársaink által elvégzett  lépcső burkolás garantáltan hosszantartó és stabil lesz.

Miben rejlik a tökéletes lépcső burkolás?

A jó lépcső burkolás a megfelelő alappal veszi kezdetét, a tökéletes alapot biztosító lépcsőbeton kialakítása a kőműves feladata. Ha az alap nem megfelelő módon lett kialakítva, azt a lépcső burkolás megkezdése előtt feltétlenül ki kell javítani.

Milyen fő szabályt kell betartani a lépcső burkolás során?

A burkolat alatt nem lehet üreg, mivel annak megléte a későbbiekben a burkolat repedéséhez vezethet, ami a rossz esztétikai összképen kívül balesetveszélyes is.

Fontos, hogy a lépcső homlokfalára kerülő burkolólapok alatt is teljes legyen a ragasztóanyag feltöltése! Az él védők precíz elhelyezése, valamint a pontos lejtésszög betartása is elengedhetetlen feladat a kivitelező számára, mivel a nem megfelelő kialakítás fagyás- és balesetveszélyes is.

De a legnagyobb kihívást a fugázás jelenti, mivel a hajlatokban is egyenletes vastagságú és tartós fugázást kell kialakítani.

Vegye igénybe Ön is szakembereink professzionális lépcső burkolását, és élvezze az évekig tartó pompát.

Munkatársaink az ország egész területén, akár munkaidőn kívül is vállalják a lépcső burkolások kivitelezését, gyorsan, pontosan és kedvező áron.