lakás burkolás

A lakásfelújítási munkálatok egyik alapjait képző kivitelezési folyamat a lakás burkolás. Ez az a munkafolyamat, melybe mindenki oly könnyedén fog bele, mint a tisztasági festésbe, de már nem oly könnyedén fejezi azt be.

A lakás burkolás ugyanis többől áll, mint egy fal festés.

Hogy pontosan mitől is oly nehéz?

A lakás burkolás kivitelezését is megelőzik olyan egyszerű folyamatok, mint bármely más lakásfelújítási munkát. Ezek lehetnek például: a bútorok eltávolítása, a feleslegessé vált burkolat eltávolítása, ügyelve a szükségtelen károkozások elkerülésére (megtartandó burkolat tönkretétele, alapozás tönkretétele, fal- és padlószerkezet károsítása, stb…).

A nagy alapossággal előkészített területen megkezdett burkolás során ügyelni kell a burkolat helyes és pontos felvitelére, melyet – ha szükséges – egy alapozással vagy vakolással készítünk elő, amit a burkolat rögzítését biztosító ragasztóanyag felvitele követ. Majd végül a burkolatközi rések szigetelését kell pontosan és esztétikusan kivitelezni.

Milyen problémák léphetnek fel a helytelen kivitelezésű lakás burkolás következtében?

  • padlóburkolat nyikorgása
  • padlóburkolat egyenletlensége
  • padlóburkolat felválása
  • csempeburkolat leválása
  • burkolat mögötti penészedés
  • burkolat leesése
  • stb…

Szeretné ezeket a kellemetlen következményeket elkerülni?

Akkor feltétlenül szakemberre bízza a lakás burkolás kivitelezését.

Vállalkozásunk két évtizedes szakmai múltja garantálja, hogy az általunk kivitelezett lakás burkolások nem csak esztétikusak, de hosszú éveken át tartósak is lesznek.

Ügyfeleink igényeinek megfelelően, a helyszíni felmérés alkalmával, az anyagfelhasználás függvényében, már ajánlatot is teszünk a lakás burkolási munkálatokra.

Megrendelői igények alapján dolgozunk meglévő anyagból, de természetesen a lakás burkoláshoz szükséges anyagok kiválasztását és beszerzését is biztosítjuk.

Professzionális szaktudással rendelkező kollégáink a hét minden napján, az ország egész területén vállalják a különböző lakás burkolási feladatok ellátását, és teljes körű kivitelezését.