kő burkolat

A múlt század nyomán elterjedt műanyag burkolati elemek mára már szerencsére kimentek a divatból, helyette a természethez közelebb álló burkolati anyagok diktálják a divatot.

A manapság töretlen sikereknek örvendő természetes kőburkolatok készítése szinte minden lakásban és házban, beltérben és kültérben egyaránt tetszetősen mutatnak.

Legyen szó akár a fürdőszoba burkolás természet közeli megoldásáról, a kandalló kőburkolatának kialakításáról, vagy akár a kültéri veranda vagy homlokzati fal modern és divatos burkolásáról, a kőburkolat készítése szinte minden esetben jó döntésnek bizonyul majd.

Azonban a hangulatos élettér kialakításához nem elegendő egy szépen megalkotott tervrajz, a kőburkolat készítése komoly előkészületi munkálatokat igényel.

A kőburkolat készítése előtt mindenképpen figyelembe kell venni a kompatibilitás tényét.

Például bármilyen szépen is mutathat, egy mészkőburkolat nem ajánlatos a vizesblokkos helységekbe, és ugyanígy kerülendő a hőmérsékletváltozást nehezen viselő kőburkolatok alkalmazása a kültérben.

Valamint a kőburkolat készítése további türelmet is igényelhet, mivel itt a burkolati elemek nem szabályosak, ezért rendkívüli odafigyeléssel kell összepárosítani az egyes darabokat, hogy a végeredmény az ügyfél álmát tükrözze.

Munkatársaink ezen alapvető elveket mindig szem előtt tartva vállalják el a különböző kőburkolatok elkészítését.

Kollégáink már az első helyszíni felmérés alkalmával hozzávetőleges árajánlattal szolgálhatnak, mely az egyéni igényeknek megfelelően alakul.

A kőburkolat készítése során milyen szolgáltatásokat vehetnek igénybe megrendelőink?

  • anyagkiválasztás
  • anyagbeszerzés
  • teljes körű kivitelezés
  • variálható, költségkímélő kivitelezés

Vállalkozásunk az egész ország területén belül vállalja a kőburkolat készítését, akár munkaidőn kívül is.