járólap burkolás

A lakásfelújítás során a festékek színének meghatározása mellett a járólapok kérdése szokott még nagy fejtörést okozni.

Milyen járólap kell? Hogy nézzen ki? Mekkora legyen? Hol vegyem meg? És a legfontosabb kérdés: Hogyan kezdjünk neki a járólap lerakásnak?

Utóbbit megválaszolva, a járólap burkolás kivitelezési munkálatait bízzuk a szakemberekre, ugyanis a nem jól lerakott járólapok nem csak esztétikailag nem felelnek meg, hanem funkcionálisan sem használhatóak rendeltetésszerűen.

Hogyan kell helyes kivitelezni a járólap burkolást?

  • Ahogy minden más kivitelezési munkánál, a járólap burkolásnál is alapvető feltétel a pontos és precíz tervezés, és az alapos felmérés. Mivel ezek során fény derülhet azokra a hibákra, amik elhanyagolása a későbbiekben komoly károkat okozhat. Mint például az egyeletlen talaj.
  • Ha sikerül síkba hozni a burkolandó felületet, akkor a járólap burkolás tényleges megkezdése előtt már csak a portalanítás van hátra.
  • A járólap lerakását a helység közepénél kezdjük el, és határozzuk meg az ajtóknál illetve a helység határoknál lévő járólap burkolatát.
  • Ha minden előkészülettel végeztünk, akkor a ragasztó kikeverése után elkezdődhet a járólap lerakása.
  • A járólap burkolás záró folyamataként, száradás követően (24 óra) következik a fugázás, majd az alapos takarítás.

Vállalkozásunk vállalja a járólap burkolások teljes körű kivitelezését, a felméréstől kezdve, az anyagbeszerzésen át, a pontos és precíz lerakásig.

Professzionális szaktudással rendelkező munkatársaink a járólap burkolás kivitelezését az ország egész területén vállalják, az ügyfelek egyéni igényeit maximálisan szem előtt tartva.

Kollégáink már az első helyszíni felmérés alkalmával egy megközelítőleg pontos árajánlatot állítanak össze a járólap lerakását illetően, hogy ügyfeleink már az első alkalommal tisztában legyenek a járulékos költségekkel.