furdoszbacsempezes

A fürdőszobai burkolás egyik legkézenfekvőbb megoldása a fürdőszoba csempézése, mely vízálló, látványos és tartós burkolatot ad a fürdőszobánknak.

De bármilyen egyszerűnek is tűnhet a fürdőszoba csempézése, ennél a kivitelezési munkálatnál is fontos kérdéseket kell megválaszolnunk.

Milyen legyen a csempe? Honnan szerezzük be a csempét? Milyen magasságik csempézünk?

Szerencsére ma már a csempék hatalmas választéka áll rendelkezésünkre.

Nem kell, hogy minden fürdőszoba egyforma csempézésű legyen, nem kell, hogy kompromisszumos megoldásokkal elégítsük ki igényeink felét!

Az országszerte jól megközelíthető helyeken létesül, óriási bevásárló komplexumok hatalmas választéka, valamint a web áruházak tömkelege biztosítja, hogy mindenki megtalálja az ízlésének és pénztárcájának megfelelő fürdőszoba csempéket.

Meddig érjen a fürdőszoba csempézése?

Egy fürdőszobában a leglényegesebb kérdés a páramentesítés megoldása. A naponta felgyülemlő páramennyiség a megfelelő szellőzés hiányában (ablak, elszívó berendezés) a falakon keresztül kényszerül távozni. Ezért bármilyen szépen is mutat egy plafonig érő fürdőszoba csempézés, a megfelelő szellőzés hiányában nem ajánlatos. A bent ragadt pára ugyanis a kellemetlen szagok mellett a veszélyes penészgomba megjelenéséjért is felelős.

Azonban a túl alacsonyra hagyott fürdőszoba csempézés sem megfelelő, mivel a zuhanyzások során, bármilyen óvatosak is legyünk, garantáltan kerül víz a falra. Ami a későbbiekben szintén penészedéshez, valamint a vakolat málásához vezethet.

Tehát a legjobb megoldás, ha a fürdőszoba csempézését az ajtókeret magasságáig (általában 214 cm) biztosítjuk. Ennél a magasságnál a víz már nem kerül közvetlenül a falra, de még bőven van elegendő hely a pára távozására.

Miért minket válasszon a fürdőszoba csempézésének kivitelezésére?

  • Mert két évtizednyi szakmai tapasztalattal rendelkezünk.
  • Mert munkatársaink professzionális szaktudása garancia a pontosan és tartósan kivitelezett fürdőszobai csempézésre.
  • Mert az ország egész területén vállaljuk a fürdőszobai csempézési munkálatokat.
  • Mert kollégáink a hét minden napján, munkaidőn kívül is állnak megrendelőink rendelkezésére.
  • Mert ügyfeleink igényeinél csak a minőség lehet fontosabb.