furdoszbaburkolas

Bár minden kivitelezési munkálat alapos előkészületeket és tervezést igényel, de a fürdőszoba burkolás esetében ez kiemelt fontosságú. Miért van szükség a pontos tervezésre a fürdőszoba burkolás kialakítása előtt? Mivel a fürdőszoba berendezéseink nagy része a beépítést követően nem elmozdítható, ezért nagy alapossággal kell átgondolni a szaniterek elhelyezését.

Fontos szempont a szaniterek beszerelését illetőn, hogy:

• az ajtók és az ablakok nyitását ne akadályozza semmi,

• legyen elegendő tér,

• elférjenek a tükrük és a törölközőtartók

• könnyedén és egyszerűen takaríthatóak legyenek a felületek.

A fürdőszoba burkolat kiválasztását illetően ajánlatos szem előtt tartani, azt a tényt, hogy egyes burkolóelemek vizes állapotban rendkívül csúszóssá válhatnak, amik komoly testi sérülésekhez vezethetnek. Bár sokakban a csempe burkolat a kellemetlen kórházi benyomást kelthet, ezért egyre többen döntenek az olcsóbb és egyszerűbb selyemfényű falfestékek mellett. De fontos tudni, hogy ezek a festékek, bár jobban ellenállnak a víznek, nem vízállóak. Ha nem szeretnék hónapról hónapra a visszatérő penész problémájával szembesülni, vagy ha nem szeretnénk évente fürdőszobát festeni, akkor a fürdőszoba burkolás során válasszunk inkább a teljesen vízálló csempék közül.

Ma már a szakboltok kínálatában és az internet világában mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő fürdőszobai burkoló elemeket. Legyen szó csempéről, járólapról, mozaikról, szinte biztos, a hatalmas választék minden árkategóriában. Vállalkozásunk 20 éve vállalja a fürdőszoba burkolás professzionális, és kedvező árú kivitelezését. Szakembereink a megrendelői igényeknek megfelelően a helyszínen, személyesen látják el a felmérési munkálatokat.

Ügyfeleink, egyéni igényeiknek megfelelően választhatnak a részleges és a teljes körű fürdőszoba burkolási szolgáltatásink közül.

Mit tartalmaz a teljes körű fürdőszoba burkolási szolgáltatásunk?

• igényfelmérés

• anyag kiválasztás

• anyag beszerzés

• kivitelezési munkálatok ellátása

• elő- és utómunkálatok ellátása

Munkatársaink az egész ország területén belül, a hét minden napján vállalják a fürdőszoba burkolási munkálatok kivitelezést, az ügyfeleink egyéni igényeit maximálisan szem előtt tartva.